カナダホームステイ 研修レポート⑥

文教高校のホームステイをサポートしてくださっている、

教員、バディーの紹介をします。

Leighton Akin(レイトン エイキン)

ホームステイプログラム責任者

a.jpg

open your mind to learn about the world

もっと世界に目を向けて世界を学ぼう!

Jim Boyd(ジム ボイド)

英語教師

b.jpg

Welcome Bunkyo students. We are all so happy you are here! Come back next year!

文教の皆様ようこそ。ここで知り合えたことをとても嬉しく思います!来年もここに戻ってきてね!

Tim Macdonald(ティム マクドナルド)

トレーニング ティーチャー

c.jpg

I was honored to be a part of your journey. Thank you for the opportunity to learn with you.

皆様の研修に携われたことを光栄に思います。このご縁に感謝。

Liam Worsley(リアン ワースレー)

d.jpg

It was a joy to work with the students and I would love to relive this fun experience again.

一緒に楽しい時間を過ごしています。この素晴らしい経験をこれからも大切にしたいです。

Sophia Worsley(ソフィア ワースレー)

e.jpg

I've had a wonderful time working with the students. They have been egger to learn of our culture and have been new thing we do. I wish I could spend more time with them.

生徒のみんなと素晴らしい時間を過ごしています。カナダの文化を学び、新しいことを知ろうとみんな意欲的です。みんなといい時間をたくさん共有したいです。

Amelie Lacey(エミリー レイシー)

f.jpg

It has been so much fun working and learning with the students from Bunkyo. This group is energetic and super enthusiastic!

I hope everyone had a wonderful experience in Canada!

文教のみんなと一緒に過ごす時間がとても楽しいです。このクラスはエネルギッシュで情熱的です!カナダでいい時間を過ごしてください。

Irine Lee(アイリーン・リー)

g.jpg

I'm so grateful that I got to meet all these amazing people. It was a memorable experience that I will always keep :)

素晴らしい皆様に会えて本当に嬉しいです。この記念すべき経験をずっと大切にします。

Paul Herchuk(ポール ハーチェック)

h.jpg

I really love the student's willingness to communicate in and earn about English.

英語を学ぶ前向きな姿勢と積極的なコミュニケーションを嬉しく思います。

2019年7月

28 29 30 31